Alam Budiman - Plumber Pakar Kerja-Kerja Plumbing Tersumbat.

RM 120
Category:
Repair Services
Ad type:
For Sale
Price:
RM 120
Local area:
Alam Budiman
Location map:
Alam Budiman, Jalan Batu Arang, U10, Perdana Hights, Puncak Perdana, Taman Sandaran Permai, Sunway Alam Surya, Cahaya SPK, Bandar Nusa Rhu Dan Sunway Kayangan Adalah Kawasan Kerja Saya.

Kami pakar dalam kerja-kerja baikpulih sinky dapur sumbat, lantai bilik air sumbat, tandas sumbat, main hole sumbat, hand basin sumbat, bath up sumbat dan juga lantai balcony sumbat.

En. Asri, HP : 010-299 6839, Email : md. [email protected] com anda boleh menghubungi saya dengan cara call, sms atau email pada nombor dan alamat email tersebut. Untuk melihat perubahan terkini boleh di lihat di http://www. plumber-sumbat. com/

Untuk mengetahui anggaran upah kerja sila email, MMS atau WhatsApp saya di nombor dan alamat email diatas. Sekiranya anda memerlukan saya datang cek dan memberi anggaran sebut harga maka kami akan caj sebanyak RM50 sebagai upah datang dan cek.

Sebagai panduan anggaran selalunya kami akan caj upah dan barang mengikut kerja yang kami buat. Seperti sinky dapur sumbat dalam RM150-300, lantai bilik air sumbat RM120 - 250, tandas sumbat RM200-400, main hole sumbat RM300 - 500, hand basin sumbat RM120-250, bath up sumbat RM150 – 300 dan lantai balcony sumbat RM120-250.

Harga tersebut tidak boleh dipastikan sebab kerosakkan masing-masing tidak sama, tergantung kepada cara pemasangan paip, ukuran dan jenis paip, jenis bangunan dan bahkan tergantung masa lamanya sumbat. Sebagai contoh sinky dapur sumbat baru dua hari sangat lebih mudah dibaikpulih daripada sinky dapur yang sudah tiga bulan sumbat sebab pepejal seperti lemak dan lain-lain semakin lama semakin mampat dan kering sehingga tidak mudah untuk di keluarkan.

Waktu kerja saya dari pukul 9. 00 pagi hingga 5. 00 petang. Saya kerja dari hari ahad hingga khamis. Hari jumat, sabtu dan cuti am kami cuti. Tetapi bagaimanapun untuk kepastian dan sekiranya mustahak sila hubungi kami .

Kami hanya menerima bayaran upah secara tunai sahaja. Tetapi terkadang kami menerima pembayaran secara bank-in sekiranya anda sibuk tidak dapat menunggu semasa saya kerja.

Jaminan akan saya berikan selama 3bulan dari waktu baikpulih. Sekiranya ada masalah yang sama maka saya akan baikpulih lagi sekali tanpa apa-apa bayaran. Sekiranya gagal untuk di baikpulih saya akan kembalikan uang anda 50% dari pembayaran yang anda buat.

Saya mempunyai pengalaman yang cukup lama. Sebahagai General Maintenance di beberapa hotel seperti The Orient Star Lumut Perak, Blue Bay Resort Lumut, Panmour Hotel Klang, Royal Teluk Rubiah Golf & Resort Manjung , Kilang Getah Mardec Johor. Dan saya memulakan perkhidmatan paip dan letrik sejak tahun 2002.


Saya sedang memberikan promosi kepada pelanggan saya yang ingin memeliki laman web sendiri. Untuk pembayaran RM200 keatas anda berhak mendapat hosting dan domain . info

Website: plumber-sumbat.com

Shop Safely
- Always meet seller in person.
- Check the item before you buy.
- Pay only after collecting the item. Learn more
© 2017 Sheryna.com.my - The Online Marketplace of Malaysia